Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ve Özdağ’a Dava Açıyor: İçimde Tuttuğum Her Şey Dilekçede Olacak

Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ve Özdağ’a Dava Açıyor: İçimde Tuttuğum Her Şey Dilekçede Olacak

ABONE OL
13 Ağustos 2024 16:03
Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ve Özdağ’a Dava Açıyor: İçimde Tuttuğum Her Şey Dilekçede Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’nin önceki genel başkanı Meral Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Saray’daki görüşmesine “ihanet” diyen eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve danışmanının “Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçiyoruz.” dediğini iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a dava açmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, verdiği bir röportajda İYİ Parti’nin eski lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesini değerlendirirken, “6 lider Türkiye’yi nasıl yöneteceğimiz konusunda anlaşmıştık. Sayın Akşener’i Saray’da görünce şaşırmadım… Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz.” demişti.

Bu sözler üzerine Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’na dava açacağını duyurdu. Sözcü’den Aytunç Erkin’e konuşan Akşener, “Dilekçe çalışıyorum, mahkemeye vereceğim. Annemin amcası Yemen şehidi, babamın amcası İstiklal madalyalı Atatürk’ün arkadaşı, bunu ailemin kaldırması mümkün değil. Kılıçdaroğlu ile mahkemede hesaplaşacağız. İçimde tuttuğum her şey dilekçede olacak.” ifadelerini kullandı.

Akşener, Kılıçdaroğlu ile birlikte Ümit Özdağ hakkında da şikayetçi olacağını belirterek, “Ona da bugüne kadar çok hoşgörülü davrandım. Ama bugün itibarıyla onu da dava ediyorum. Mahkemede yalanlayacağım Özdağ’ı da. Sabrın çok berbat bir duygu olduğuna kanaat getirdim.” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise bir YouTube kanalında 2018 genel seçimleri sürecini anlatırken, seçimden bir ay önce Meral Akşener’in danışmanlarından birinin kendisine “Bana nedenini sorma, adamı Cumhurbaşkanı seçiyoruz.” dediğini iddia etmişti.

 

Haber Kaynağı: https://www.cumhuriyet.com.tr/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r