Trump: Başkan Seçilmem Halinde Ülkenin En Büyük Sınır Dışı Operasyonunu Yapacağım

Trump: Başkan Seçilmem Halinde Ülkenin En Büyük Sınır Dışı Operasyonunu Yapacağım

ABONE OL
13 Ağustos 2024 12:06
Trump: Başkan Seçilmem Halinde Ülkenin En Büyük Sınır Dışı Operasyonunu Yapacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, 2024 seçimlerinde başkan seçilmesi durumunda ülke tarihinin en büyük sınır dışı operasyonunu gerçekleştireceğini duyurdu. Trump, Joe Biden ve Kamala Harris yönetimini, yasa dışı göçmenlerin ülkeye girişini kolaylaştırmakla suçladı ve bu kişilerin arasında suçlular bulunduğunu iddia etti. Trump, bu durumun suç oranlarını artırdığını ve Biden yönetiminin bu sorundan sorumlu olduğunu belirtti.

Trump, X platformunda Elon Musk ile yaptığı röportajda, yasa dışı göçmenlerin sadece Latin Amerika’dan değil, Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan da geldiğini vurguladı. Trump, başkanlık koltuğuna oturduğunda bu kişilerin ülkeye girişini tamamen keseceğini ve bunun ülke tarihindeki en büyük sınır dışı operasyonu olacağını ifade etti.

Röportajda, Trump’ın Biden’ın başkan adaylığından çekilme baskısına maruz kaldığını ve bunun bir darbe olarak değerlendirilmesi gerektiğini savundu. Biden’ın zekasını ve liderliğini eleştiren Trump, Kamala Harris’in başkanlık için yetersiz olduğunu belirtti.

Trump ayrıca, Ukrayna savaşının mevcut yönetim altında başladığını ve eğer başkan olsaydı böyle bir savaşın yaşanmayacağını öne sürdü. Rusya ile iyi ilişkiler kurduğunu ve Ukrayna konusunda bu durumu çözebileceğini ifade etti. Orta Doğu’daki durumun kötüleşebileceğini ve bu durumun 3. Dünya Savaşı’na yol açabileceğini belirtti.

Ekonomik durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Trump, enflasyonun orta gelirlileri zor durumda bıraktığını ve insanların market alışverişi yapmakta zorlandığını vurguladı. Bu durumun hükümetin kötü yönetiminden kaynaklandığını savundu.

Röportajın teknik arıza nedeniyle bazı kullanıcılara ulaşılamadığı bildirildi. Trump, yapay zekanın Çin ile rekabet edebilmek için ülkenin enerji üretimini iki katına çıkarması gerektiğini söyledi.

 

Kaynak: yenicaggazetesi.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r